סדנת בישול חוויתית ומקצועית: סדנת סושי או סדנה צמחונית ללא גלוטן רק ב-149 ₪ ליחיד או 289 ₪ לזוג! קורס יסודות הבישול בן 5 מפגשים ב-895 ₪

החל מ- 149 ₪
שווי הנחה חסכון
300 ₪ 50% 151 ₪
קנו כמתנה
20 נרכשו

בקצרה

  • רכישת ומימוש גרופונים ללא הגבלה
  • השפית חן שלום עורכת סדנאות בישול מקצועיות ומעשיות למבוגרים ולילדים במגוון סגנונות
  • הלימודים בסדנה מקצועיים ומעשיים
  • הסדנאות מתקיימות בקבוצות קטנות אשר מאפשרות לימוד יסודי, מקצועי ומהיר
  • המחיר כולל את כל החומרים, חוברת מתכונים וארוחה מהמנות שמכינים בכל מפגש
  • הסדנה מתקיימת בהרצליה ,לקבוצות קטנות באווירה אינטימית וביתית
  • אורך כל מפגש כ-3 שעות
  • בסוף כל מפגש תתקיים סעודה משותפת מהמאכלים הטעימים שבושלו ומקבלים הביתה את המתכונים

ההצעה

  • סדנת בישול בת 3 שעות ללימוד הכנת סושי ובסיומה ארוחה טעימה של כל המנות שהוכנו בסדנה, ב-149 ₪ בלבד במקום 300 ₪
  • סדנת בישול זוגית בת 3 שעות ללימוד הכנת סושי ובסיומה ארוחה טעימה של כל המנות שהוכנו בסדנה, ב-289 ₪ בלבד במקום 600 ₪
  • סדנה צמחונית בריאה ללא גלוטן בת 3 שעות +הרצאה קצרה על נזקי הגלוטן על חיינו וטיפים לתזונה בריאה ואורח חיים בריא, ב-149 ₪ במקום 300 ₪
  • סדנה צחמונית בריאה ללא גלוטן לזוג בת 3 שעות +הרצאה קצרה על נזקי הגלוטן על חיינו וטיפים לתזונה בריאה ואורח חיים בריא, ב-289 ₪ במקום 600 ₪
  • קורס בישול ואפייה 'יסודות הבישול' ליחיד, בן 5 מפגשים של 4 שעות כ"א ללימוד סודות הבישול והאפייה והקניית יסודות מוצקים, כולל: הכנת מרקים, מנות ראשונות, בשר טחון, עוף ובקר, עבודה עם בצק שמרים ובצק פריך, הכנת פשטידות וקינוחים, ב-895 ₪ במקום 1790 ₪

האותיות הקטנות

  • תקף עד 23.01.2013
  • בתיאום מראש בטלפון: 052-3525450
  • הסדנאות יתקיימו בשעות הערב  בימים א-ה מ-18:30
  • לעיתים מתקיימות הסדנאות גם בימי שישי בשעות הבוקר- 11:00
  • יתכנו שינויים קלים במנות בהתאם לדרישת המשתתפים
  • הסדנאות מתקיימות בהרצליה , בביתה של חן שלום
  • לקבלת תאריכי הסדנאות יש להתקשר לחן שלום לאחר רכישת הקופון. סדנאות חדשות נפתחות מדי כל חודש
  • ללא כפל מבצעים
  • ניתן לשנות את התאריך הנבחר עד שבוע לפני הסדנה
  • יש להודיע על ביטול מינימום 2 ימי עסקים לפני הסדנה, אחרת ייחשב הגרופון כממומש
  • הגרופון יהיה זמין החל מ-23.10.2012 בחצות, בחשבון הגרופון שלך, תחת "ההזמנות שלי"
  • ראו את הכללים החלים על כל העסקאות
 
בית העסק הנו האחראי הבלעדי לאיכות וטיפול במוצרים או השירותים שפורסמו.

המצאת הבישול היא אירוע היסטורי שלא רק פטר אנשים מעול הלעיסה ולא רק חשף בפניהם הנאות, עונג ויכולת חדשה, אלא שינה אותם ואת מוחם מקצה לקצה.

לפי התיאוריה, שפותחה באוניברסיטת הרווארד ושעוד ועוד תגליות מסביב לעולם מחזקות מדי שנה, הבישול הוא האירוע החשוב ביותר בתולדות האדם.

השליטה באש ואכילת אוכל שבושל בה הם ככל הנראה האחראים העיקריים להתפתחות התודעה ואף ללידת התרבות.

/06/88/1331735668806.jpg
גם כיום תחום הבישול ממשיך להתפתח ולפתח אותנו ואם כבר בענייני פיתוחים אנו עסוקים, מדובר בתחום שרבים מאתנו היום היו שמחים גם לפתח. 

הבישול בימינו ידוע כשילוב של אמנות ואומנות וכדרך מצויינת לביטוי עצמי, כמקצוע או תחביב המשלב יצירתיות רבה וכדרך לשמח את אהובינו.

לא צריך להפוך לשף כדי ליהנות מהבישול ולהיות מסוגל ליצור מאכלים איכותיים ונפלאים! עם כמה יסודות נכונים תוכלו להפוך למומחים של ממש ולהכין מטעמים לעצמכם ולסובבים אתכם, לפי סוג המטבח הרצוי או המאורע המתאים.

סדנת בישול בת 3 שעות ללימוד הכנת סושי הכוללת: הכנת האורז, טיבול, הכנת רטבים, חיתוך דגים, ירקות (סלמון וטונה) וגלגול 5 סוגי רולים כולל סושי חם וטמפורה (במידה ויהיה לזה ביקוש) ובסיומה ארוחה טעימה של כל המנות שהוכנו בסדנה, ב-149 ₪ בלבד במקום 300 ₪ או לזוג ב-289 ₪ במקום 600 ₪, אפשר לקחת הביתה בערכה אישית את הסושי שגלגלתם ולא הצלחתם לאכול במקום

סדנת בישול צמחונית בריאה, ללא גלוטן : בת 3 שעות הכוללת הרצאה קצרה על נזקי הגלוטן על חיינו, טיפים לתזונה בריאה ואורח חיים בריא וארוחה דשנה  עם המנות הטעימות שכולם מכינים.
בתוכנית: הכנת רולים וייטנמים מדפי אורז במילוים שונים , סלטים שונים בשילוב הרבה ירקות וקטניות (קינואה, עדשים, גרעיני חומוס
המבורגר צמחוני , פולנטה (פשטידת תירס) עם פטריות מוקפצות ביין / גבינות קשות ולקינוח סופלה שוקולד / עוגת גבינה ללא גלוטן
יתכנו שינוים במנות בהתאם לביקוש מהלקוחות


קורס בישול ואפייה 'יסודות הבישול' בן 5 מפגשים של 4 שעות כ"א ללימוד יסודות הבישול והאפייה והקניית יסודות מוצקים. במהלך הקורס הכנת מרקים(מרק שורשים/ מרק ירקות עם קוסקוס/ מרק אפונה) , ציר מרק כבסיס לתבשילים שונים ומנות ראשונות כמו: סלטי פסטות, סלטי ירקות ופירות משולבים עם קטניות ודגנים.

עבודה עם בשר טחון: קציצות, כדורי בשר ברוטב עם פתיתים/אורז, ממולאים (פלפלים, עגבניות, קישואים, ארטישוק,עלי גפן), תבשילי עוף ובקר : מרק עוף עם קנידלך, שניצלים פריכים עם תפודי אדמה ועשבי טיבול בשמן זית , כרעיים ושוקים במרינדת חרדל ודבש עם שזיפים יבשים ויין בתנור, סדנת אפיה לעבודה עם בצק שמרים, בצק פריך: פוקציה עם ירקות קלויים ופיצות אישיות, קישים ופשטידות במילויים שונים, סדנת קינוחים: קינוחי גבינה, קינוחי שוקולד, ופאי תפוחים על בצק פריך, ב- 895 ₪ במקום 1790 ₪


Image 1

על כל הסדנאות והקורסים אמונה השפית חן שלום, שעוד משנת 2005 מעבירה סדנאות בישול מקצועיות ומעשיות בהרבה אהבה, כשרון ולהט להעביר את הידע שלה לאחרים, מבוגרים וילדים, במגוון סגנונות וגייונים בתחום. 

חן שלום מעבירה בסבלנות ובהקפדה ויסודיות את כל המידע החיוני כמו עם הטיפים והעצות החיוניות והמקצועיות ביותר. 

במהלך הסדנה מציעה השפית למשתתפים גם טיפים חיוניים לאורח חיים בריא, שינוי הרגלי חיים ומתכונים ליישום בבית. 

חן שלום מעבירה בהצלחה רבה ועם המלצות חמות גם סדנאות לזוגות וגם לקבוצות סגורות.

סדנאות הבישול מבוססות על לימוד תוך התנסות אישית. 

המשתתפים בסדנה מבשלים ביחד מספר מנות תוך כדי לימוד מקצועי, חווייתי ומהנה של כל שלבי ההכנה.

בסיום הסדנה כל המשתתפים אוכלים ביחד ארוחה טעימה הכוללת את המנות האנינות שבישלו.

בתאבון!