אחד העם פינת ברצלונה: טאפאס 1 העם של השף יונתן רושפלד בארוחה שהיא חגיגה ספרדית - celebración española! הארוחה המוצעת 3 מנות טאפאס לבחירה: • כרובית צלויה בקרם שקדים • קרוקטס כרישה ומנצ'גו • לבבות ארטישוק עם לבנה מתובלת • סביצ'ה צ'ימיצ'ורי • פטטאס בראווס • סלט עוף ומלון ויטנאמי • אמפנדס בשר או גבינה • טבולה לבנוני עיקרית אחת של טאפאס לבחירה: • ריזוטו נתח קצבים עם ארטישוק ירוש... להרשמה

אחד העם פינת ברצלונה: טאפאס 1 העם של השף יונתן רושפלד בארוחה שהיא חגיגה ספרדית - celebración española!

שובר מ מסעדת טאפס אחד העם של יונתן רושפלד Black Label
היתרונות
  •  ארוחה שכולה כיף: מבחר פינצ'וס, טאפאסים, קאוות וגלידות בהרכבים מפתיעים ומחומרי הגלם המשובחים ביותר בניצוחם של השפים יונתן רושפלד ודניאל אלט
     
  •  שילוב אולטימיטיבי של אוכל, עיצוב, מוסיקה, ואלכוהול שהפך את המקום לאחד המובילים, ובטח השמחים ביותר בתל אביב
     
  •  "יונתן רושפלד ושותפיו הצליחו לברוא בתל אביב בר טאפאס ספרדי שכמותו טרם נראה פה, ולהעלות מופע שהאוכל הוא רק חלק ממנו" – המבקר הוותיק דניאל רוגוב מספר בעכבר העיר (לחץ כאן)
     
  •  תפריט הארוחה המלא והמנות לבחירה – בהמשך העמוד
האותיות הקטנות
  • • תקף בחודשים מאי ויוני 2012
  • • תקף למימוש החל מה- 2.5.2012
  • • הגרופון תקף ליחיד
  • • תקף בימים שבת עד רביעי בכל שעות הפתיחה (לא כולל ימים חמישי ושישי)
  • • יש להזמין מקום מראש בטלפון 03-5666966
  • • ללא כפל מבצעים
  • • מספר המקומות מוגבל
  • • ראו את הכללים החלים על כל העסקאות

הארוחה המוצעת

  • 3 מנות טאפאס לבחירה:
    • כרובית צלויה בקרם שקדים
    • קרוקטס כרישה ומנצ'גו
    • לבבות ארטישוק עם לבנה מתובלת
    • סביצ'ה צ'ימיצ'ורי
    • פטטאס בראווס
    • סלט עוף ומלון ויטנאמי
    • אמפנדס בשר או גבינה
    • טבולה לבנוני

  • עיקרית אחת של טאפאס לבחירה:
    • ריזוטו נתח קצבים עם ארטישוק ירושלמי
    • ניוקי אביבי בחמאת לימון
    • לברק על הפלאנצ'ה עם קרם סלק
    • פאייה זעפרן, עוף וצ'וריסו
    • פורל "פקין סטייל"
    • קלאמרי על הפלאנצ'ה במסבחה שחורה

  • לחם עם שמן זית-בלסמי

  • כוס סנגריה או קאווה

  • לקינוח:
    הגלידה המפורסמת של טאפאס 1 העם

Image 1

טאפאס 1 העם


הטאפאס, עוד יְבוּא קטן-גדול מהמטבח הספרדי הייחודי והעשיר, התאזרח כאן בהצלחה וחרג כבר מזמן מייעודו המקורי כמתאבן גרידא
; הוא מוגש לרוב כמנות יחסית קטנות, ובמסעדות המתמחות בהכנתו והגשתו, הטאפאס הוא כר פורה ויצירתי למגוון מנות בטעמים עזים, המצטרפים לכדי חגיגה אמיתית לחושים. בספרד, ארץ הסייסטה שבה הכול נע על מי מנוחות, משמש בר הטאפאס כמקום מפגש אווירתי למפגשי חברים בצהריים או אחרי העבודה, בהם שותים לצד האוכל המגוון בירה קרה ויין טוב, ומדברים על דברים ברומו של עולם.

גם אצלנו יש לטאפאס שגרירות נאמנה ואיכותית: 'טאפאס 1 העם' (אחד העם 27 בת"א) התקבע במהרה כמקום בילוי איכותי ואנין וכאתר מרכזי על מפת הקולינאריה הפרטית של בליינים וסועדים אינספור
. רבים מחשיבים אותו למקום השמח ביותר בלב תל אביב ובטח כאחד הטובים בעיר: מטבח המסעדה שוקק חיים ומציע מדי ערב עשרות סוגי טאפאסים מחומרי גלם טריים וייחודיים. מאז פתיחתה ב-2009 מיצבה עצמה המסעדה כמקום מפגש לצעירים חובבי קולינאריה והייפ. כל שבוע בימי שני מוצעות במקום מנות ממיטב פירות הים מהארץ ומחו"ל. על המטבח אמון השף דניאל אלט (לשעבר 'הרברט סמואל'), המפרש ומביא פן חדש למושג טאפאס.

Image 1

האב המייסד והיד המכוונת במקום הוא שם מוכר שלא ממש צריך להציג, אבל לטובת מי שבכל זאת לא יודע, הנהו השף יונתן רושפלד, על קצה המזלג: רושפלד, המוח היצירתי מאחורי מסעדות קבוצת "Adi's Lifestyle" (הרברט סמואל, טאפאס 1 העם, יבנה מונטיפיורי) נחשב לאחד השפים המוכשרים והמובילים בישראל ובעולם.

מאז החל את דרכו במסעדת 'לה רויאל גריי' בעיר קאן (2 כוכבי מישלן) המשיך לעשות חיל ושימש כ-4 שנים כסגנו של ישראל אהרוני ב'תפוח זהב' המיתולוגית, שנה במסעדה של השף ז'אק לאמלואז בעיירה שאני בבורגון (3 כוכבי מישלן), ואז חזר ארצה ופתח ב-98' מסעדה הקרויה בשמו בבית אמנויות הבמה בת"א, שהגישה אוכל יוקרתי בסגנון דרום צרפת. עם הזמן צבר רושפלד קהל לקוחות נאמן, המלווה אותו שנים בכל מסעדותיו. לאחרונה זכה בתואר היוקרתי "השף המבטיח" של המגזין הבינלאומי "FOOD AND WINE". ב-2011 הצטרף לפאנל השופטים של התוכנית המצליחה "מאסטר שף" בערוץ 2.

Image 1

הגרופון אנין הטעם שלפניכם מביא עימו הצעה קולינארית עסיסית, שתאפשר למי שעוד לא ניסה (או למי שכבר מכור), ליהנות ממנעמי התפריט של טאפאס 1 העם, עם ארוחה ב-119 ₪ בלבד לסועד!

הביקורת משבחת:


"האוכל בבר הטאפאס החדש של יונתן רושפלד, טאפאס אחד העם, טוב, לפעמים אפילו טוב מאוד, אבל זה לא העיקר כאן. העיקר הוא השילוב הסוחף של כל המרכיבים - האוכל, העיצוב, המוסיקה, הקצב התזזיתי של הופעת המנות והתחושה של מסיבה בלתי נגמרת... רושפלד ושותפיו הצליחו לברוא בתל אביב בר טאפאס ספרדי שכמותו טרם נראה פה... כל מה שהעין נחה עליו מצודד - רצפות האריחים המצוירים בסגנון הישן, צנצנות מחמצים ענקיות, סלי ענק עם זיתים, צלחות עם פרוסות נקניק וחמון ספרדי, קצת כמו ב"הרברט סמואל" התל-אביבית, אבל בסגנון כפרי יותר... רושפלד אינו יוצא מגדרו כדי להרשים, אלא מספק את הסחורה המתאימה למקום - מנות מגוונות של טאפאס, עשויות היטב... יש לקוות שהתל-אביבים יאמצו את המקום הזה לחיקם לא כטרנד אלא כבסיס בר קיימא בעיר ים תיכונית שזקוקה כל כך למסעדה כזאת".

מתוך: "טאפאס אחד העם: חגיגה שלא נגמרת", מאת דניאל רוגוב, עכבר העיר, 3.12.2009

מסעדת טאפס אחד העם של יונתן רושפלד
אחד העם 27  
תל אביב 6520202
הנחיות הגעה
מסעדת טאפס אחד העם של יונתן רושפלד